MAASTRICHT — Dinsdagavond heeft de politie opnieuw een coffeeshop gecontroleerd in Maastricht. Het gaat om coffeeshop Kosbor. Hierbij zijn twee aanhoudingen verricht.

Het onderzoek werd uitgevoerd, omdat de politie constateerde dat vanuit de coffeeshop diverse malen softdrugs zijn verkocht aan niet-ingezetenen. Dit is in strijd met de geldende regelgeving. Bij het onderzoek is de handelsvoorraad softdrugs in beslag genomen. De verdachten zijn een verkoper en de beheerder annex verkoper..

7 reacties

  1. I hope the press will always be around the shops in Maastricht at roundabout 21:00 in the evening. It seems every day at this time there is another shop that should be closed. I wonder which shop will be today´s victim. P.S. @ Limburgreporter – great job! I´m the german guy from keinwietpas.de you interviewed in the easy going. Hartelijk bedankt voor de mooie video.

  2. Dude, theirs a difference between selling seeds so you grow them at home and buying the final product in the (store). At the moment you buy the seeds, that are harmless in their way and you grow a plant, it's your goverments problem not ours. However they made up that if you dont have the dutch nationalty that you cant buy it as weed here.

  3. Nee hoor ik spreek alleen de waarheid. Dat jou bekrompen geest hoopt dat ik me opwind is niet mijn probleem. Het is gewoon een feit dat iemand die zo al begint duidelijk aantoont dat zijn intelligentie lager ligt dan die van mij. Ajuus.

  4. Hou het er maar bij, het blijkt wel dat je verstand je heeft verlaten en je geen onzinnig excuus meer kan verzinnen. Mijn (tiener) verstand heeft me altijd nog geleerd me beter te kunnen verwoorden dan jou. Wat ben jij dan ? Een zielig wezen dat alleen op zijn kamertje zit boos doen op internet omdat hij erachter kwam dat hij eigenlijk geen vrienden had. Dag bekakt persoon.

  5. Ja maar als hij nou zoals jou zou reageren, maar dat gebeurde niet. En als mensen dan een nutteloze discussie met mij willen voeren ben ik daar altijd voor te porren. Daarin tegen ga ik je niet verder mee verwikkelen in onzinnigheid.

Geef een reactie