LimburgTube Internetvideo

Een internetvideo van uw evenement? U heeft binnenkort een evenement, opening van uw zaak, open dag of u wil uw vereniging promoten?! U wil een pakkende en ‘snelle’ internetvideo van deze onvergetelijke dag?! Wij hebben voor u de complete oplossing; Het team van LimburgTube, verzorgt uw internetvideo presentatie en promotie.

LimburgTube Internetvideo

Een cameraman van LimburgTube.nl maakt gedurende 2 uur de mooiste beelden van uw evenement. Hierna worden deze beelden gemonteerd tot een leuk en dynamisch sfeerverslag van plus minus 3 minuten inclusief muziek, eventueel een voice-over en enkele quotes. eze kant en klare ‘webvideo’ wordt door de mensen van LimburgTube op youtube geplaatst, op uw eigen website en DÉ Limburgse videosite: Limburgtube.nl. Hierna zorgen wij ook nog voor promotie van uw video.

De mensen van LimburgTube.nl produceren ook uw internetcontent zoals webcasts, webinars, commercials, e-learning, how-to video’s, personalised video’s, interactieve video’s en nieuwsitems.

Wij staan klaar voor al uw online videoproducties! Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, instructiefilm of commercial, wij zijn uw partner! http://limburgtube.nl


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie