De eerste editie van Mi Vida Loca is voor de organisatoren een lang gekoesterde wens die nu uit gaat komen. De expertise en ervaring, opgedaan bij het organiseren van reguliere house feesten, wordt omgezet in een spectaculair feest en is bestemd voor eenieder die een voorliefde heeft voor- of een nieuwsgierigheid naar fetisjisme. Dit alles in een uiterst sjieke en stijlvolle omgeving vol mysterieuze spanning.

http://www.yourlifestyle.eu/2016/01/14/eerste-editie-van-mi-vida-loca-in-maastricht/

Dus ben jij ‘anders’ en heb je geen vooroordelen?
Sta je graag in de spotlights?
Leef je voor fetisjisme of wil je er juist kennis mee maken?
Mi Vida Loca geeft je die mogelijkheid en toont een wereld zonder taboes en vol stoute fantasieën.
So be there!!

DJ’s
————————————————–
Op de avond zelf zal een keur aan ervaren DJ’s acte de presence geven. Hun opzwepende beats zullen ons allen naar hogere sferen brengen. Uiteraard zijn de DJ’s zeer nauwkeurig geselecteerd en hebben een affiniteit met fetisjisme.

Sofia Valentine – Renji – Midix – Ste-van – JJ – Lady Saxalott

————————————————–
Shows en Entertainment

Mi Vida Loca staat garant voor mooie, spannende en spraakmakende shows. Een lust voor de ervaren fetisjist en een geweldige ervaring voor de ontdekker.

Ons entertainment team zal je op mysterieuze wijze verwelkomen en gedurende het gehele event meenemen op een ongekende reis van ontdekken en beleven.

Onze Dungeon Master en Doorbitch zullen er tijdens deze reis op toezien dat regels worden nageleefd opdat het event sjiek en stijlvol is en blijft.

————————————————–
Dresscode Stylish Fetish
————————————————–
Fetish Burlesque – Fetish Glamour – Fetish Baroque – Body Art – Cross Dress – Fetish Steam Punk – Leather – Metal – Plastic – Rubber – Latex – Lak

————————————————–
Tickets & Lockers
————————————————–
Alle gasten van Mi Vida Loca worden gezien en behandeld als VIP. Je mag dan ook het een en ander van ons verwachten. Meer info hierover volgt snel.

Tickets: € 49,95
Lockers: € 11,– (€ 5,– borg retour)

VIP combi: ticket(s) in combinatie met een hotelarrangement. Neem bij interesse contact met ons op door een mail te sturen naar info.mividaloca@gmail.com

Voorverkoopadres:
Your Lifestyle – Speciaalzaak in Fetish & BDSM
Vrusschenhusken 1
6422 PL Heerlen
www.yourlifestyle.eu

Tickets zijn telefonisch en per mail te bestellen:
06-49869547
06-19902214
info.mividaloca@gmail.com

Voorverkoop is gestart op 5 januari 2016

Geef een reactie