Wie Wat Waar 045: Elektronisch roken

Elektronisch roken of E-smoking heeft de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt. De dampen die bij het roken vrijkomen bevatten geen rook, zoals bij de traditionele sigaret, maar waterdamp. In dit verband spreekt de elektronisch roker dan ook liever over ‘dampen’ dan over roken.

Dat roken slecht is voor je gezondheid is niks nieuws meer, maar hoe zit dat eigenlijk met elektronisch roken? Om op deze vraag én op andere vragen een antwoord te krijgen, zijn we op bezoek geweest bij Liquid Designer in Herzogenrath. Deze specialist op het terrein van elektronisch roken, telt inmiddels ook veel Nederlandse klanten en is gelegen op een kleine 200 meter van de Nederlands-Duitse grens in Kerkrade.


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “Wie Wat Waar 045: Elektronisch roken”

  1. Laha avatar

    Waarom ga je daarvoor naar Duitsland? Er zijn trouwens veel landen waar e-smoking verboden is. Dit zal niet voor niets zijn. Een verkoper op zijn woord geloven is niet goed. Er zijn ook veel nadelen en gevaren te benoemen over e-smoking.

  2. BlueScreenOfDead avatar

    waarom zou ik naar een shop in NL gaan, als de shop hier 3km vandaan ligt
    en de keuze met bepaalde dingen simpelweg groter is
    En dat het bij sommige landen verboten is, omdat de regering daar vol met hun reet in bed ligt met de tabaksindustrie en geen onderzoeken wil doen.

Geef een reactie