2021 is weer bijna voorbij. Een jaar dat voor veel mensen heel anders verliep dan verwacht. Het virus dat toch weer wild om zich heen greep en een hoogwatercrisis, waarvan velen nu nog steeds de gevolgen ondervinden.
Wij hopen dat deze video een beetje hoop en houvast biedt.
Dit is Roermond door de ogen van haar inwoners. We hebben mensen vragen gesteld over de stad. Hans van Bergen heeft hun antwoorden samengevat in een prachtig gedicht en Studio Witzwart maakte er deze unieke film van.

Eén reactie

  1. Ja, wat is de boodschap? Schouders eronder? Hele centrum staat leeg en mensen worden buiten de Rumunje kaaie kak buitengesloten. Mensen die anders zijn en denken en anders denken, in kansen vooruit ipv de goede ouwe tijd, Cuypers hier en Cuypers daar. Wel triest dat Roermond nog moet pronken met Cuypers, is er echt niemand anders die in de tussentijd net zo betekenisvol is als Cuypers….

    Roermond, je houdt jezelf in de greep door groepsdenken en elkaar in stand houden. Ambitieuze mensen vertrekken en grijs blijft hangen…

    Mooie film maar hier komt toch niks van terecht met de Roermondse mentaliteit en een gemeenteraad met een gemiddelde leeftijd van 65 jaar

Geef een reactie