Over LimburgTube.nl

LimburgTube.nl is een uitgave van Lifestyle WebTV BV. In samenwerking met ‘Stichting Limburg Media Promotion’ (SLMP) . De ‘Stichting Limburg Media Promotion’ heeft ten doel het promoten van de provincie Limburg door het verspreiden, delen, bekendmaken en optimaliseren van alle aan Limburg gerelateerde online (multi)media van Limburgse instellingen, organisaties, verenigingen, ondernemingen, publieke omroepen en overheidsinstanties.

Een kanaal alle media!

Op de website LimburgTube.nl geven we dagelijks een duidelijk overzicht van de beste social ‘Limburg’ media geschikt voor alle schermresoluties (smartphones, tablets, laptop en/of PC). Door de aangeboden regionale (video) content per regio, tijdstip en/of categorie in te delen, krijgt de bezoeker snel en duidelijk het meest volledige overzicht van de belangrijkste, leukste en/of spannendste media uit/van zijn regio en/of interessegebied.

Regionaal adverteren

LimburgTube.nl is ook een uniek regionaal videoplatform voor het promoten van uw merk & organisatie! Adverteren op LimburgTube.nl is mogelijk door middel van het plaatsen van banners of video-commercials. Binnen ons platform heeft u de mogelijkheid om uw reclameboodschap (Banner & videocommercial) doelgericht te tonen. U kunt uw banner of video-commercial bijvoorbeeld alleen tonen bij dé videoberichten van uw regio of branche.

Like onze Facebookpagina en win een volledig verzorgde bedrijfsvideo!

Like onze nieuwe LimburgTube.nl Facebook pagina en maak kans op een volledig verzorgde bedrijfsvideo t.w.v. 900,- Euro!