Vraag hier het proefpakket aan!

a

Op zaterdag 23 april opende schoonheidssalon Beauty & More Maastricht haar deuren. Beauty & More Maastricht is gevestigd in de rustige, nieuwe wijk Zouwdalveste, aan de rand van Maastricht.

U kunt terecht voor verschillende huidverbeterende gezicht en lichaamsbehandelingen. Ook mannen en kids zijn welkom! En ben je jarig? Dan kun je je verjaardag vieren tijdens de kidsparty.

Er wordt gewerkt met de natuurlijke, bionome producten van Dr. Baumann. Deze zijn uiterst zacht voor uw huid en speciaal voor mensen met huidproblemen zoals: eczeem, psoriasis, extreem droge huid, gevoelige huid. Persoonlijke aandacht staat centraal.

Na een uitgebreide intake wordt met u besproken welke behandeling of kuurbehandeling u het beste kunt ondergaan en welke producten deze ondersteunen.

Bij Beauty & More Maastricht staat het concept Healthy Aging centraal. Dit wil zeggen dat we naar de huid als geheel kijken, niet alleen met huidverzorging aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Het voedingspatroon wordt bekeken en eventueel aangepast.

Door middel van nutricosmetics kunnen we huidproblemen van binnenuit aanpakken en een mooie huid van binnenuit creëren.

Uw huid straalt als u aan de binnenkant, buitenkant en geestelijk in balans bent:

Buitenkant:
Salonbehandeling op maat (eventueel in kuurverband)
Huidverzorging voor thuisgebruik met de natuurlijke producten van Dr Baumann

Binnenkant lichaam:
Bewust voedingspatroon
Aangevuld met nutricosmetics van Laviesage

Lifestyle:
Beweging
Ontspanning
Stress vermijden

Elke dag uw huid verzorgen is minstens zo belangrijk. Uw behandeling thuis voortzetten met de producten van Beauty & More Maastricht geeft het beste resultaat.
U kunt ook terecht voor advies over producten voor thuisgebruik. Samen kijken we naar uw huid en welke producten er het beste bij passen voor uw dagelijkse verzorging.
U kunt hiervoor een afspraak maken, ook zonder een behandeling te boeken.

Beauty & More Maastricht is aangesloten bij de branchevereniging voor schoonheidsverzorging, de ANBOS. Hierdoor bent u verzekerd van een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en kwalitatieve behandeling. Ook kunt u gebruik maken van de ANBOS Beautyvoordeelpas, met uw aankopen op internet kunt u sparen voor behandelingen bij Beauty & More Maastricht! De bij ANBOS geregistreerde specialisatiebehandelingen, zoals acnetherapie of camouflagetherapie, kunt u ( gedeeltelijk) vergoed krijgen door uw zorgverzekering. Controleer hiervoor uw poliswaarden.

D.m.v. het lezen van vakbladen, bezoek van vakbeurzen, bijscholingen/workshops/opleidingen volgen , blijf ik up to date in het mooie vak dat ik uitoefen.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, de Theadoro thee staat klaar voor u!

Met vriendelijke, healthy groet,

Audrey Hensen