Martin Hurkens – Nostro Mondo Amato

LOO-tv launched in april 2014 Martin Hurkens’s latest music video. The song Nostro Mondo Amato is written by the famous musical director Anton Kropivsek. The video was shot in theater Schouwburg Sittard, during a live concert by Guido’s Orchestra. Camera: Twan Senden and Ton van Hoorn. Edited by Ton van Hoorn.

Martin Hurkens was the winner in the first edition of the talentshow Holland’s got talent (2011). Since then the singer toured in various countries like Holland Turkey, France and China.

LOO-tv is a regional tv-station in the south of Holland. The studio is located in Schinveld and that is also the town were Martin Hurkens and his family lives.

LOO-tv heeft de première van de nieuwe videoclip van Martin Hurkens. Het lied Nostro Mondo Amato is geschreven door de bekende Limburgse dirigent Anton Kropivsek. De clip is opgenomen in de schouwburg van Sittard, tijdens een concert van Guido’s Orchestra. Twan Senden en Ton van Hoorn van LOO-tv stonden achter de camera’s en laatstgenoemde heeft de opnames gemonteerd.

Het is de bedoeling dat het lied op de volgende cd van de zanger uit Schinveld komt. Martin Hurkens heeft het in ieder geval al op het programma staan tijdens de komende concerten in Turkije (Antalya en Alanya) en Lourdes.

Bron: Youtube LOO TV