Vraag hier het proefpakket aan!

a

Collega’s Marion Mulkens en François Mostard staan beiden in de finale van een landelijke verkiezing voor Beste Ambtenaar 2021. Het gaat om twee verschillende prijzen. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Marion en François denken van buiten naar binnen, staan dicht bij de ondernemers en inwoners van onze stad en zien dit als vanzelfsprekend in hun rol als gemeenteambtenaar. Het komt uit hun hart en dat wordt gezien. Gefeliciteerd Marion en François! We zijn trots op jullie.

Marion is genomineerd voor Beste Economisch Ambtenaar. Met twee andere kandidaten strijdt Marion op 4 november tijdens de jaarlijkse Nationale Dag van Economische Zaken voor de titel. De finaledag vindt plaats in Hilversum in het museum voor Beeld en Geluid. Marion zal zich daar presenteren met een filmpje over zichzelf en haar werk bij de gemeente Sittard-Geleen.

François staat in de top 12 voor Ambtenaar van het Jaar 2021. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Publiek Denken. Aan deze verkiezing doen niet alleen ambtenaren van gemeenten, maar ook medewerkers van provincies en het Rijk mee. De finale is op 14 december in Groningen. Ook François moet een filmpje over zichzelf maken.

Succesfilmpje
Vandaag zijn Marion en François door hun teammanagers verrast met een filmpje om hen succes te wensen. Je kunt het filmpje hier bekijken.