in ,

Banner ZLF 2018 gestolen

De organisatie van het ZLF heeft bij de politie aangifte gedaan

Deze banner was door de organisatie van het ZLF 2018 geplaatst in Nieuwstadt. De volgende dag (dinsdag 8 augustus) was de banner weg. Erg jammer, omdat de organisatie het evenement erg serieus neemt en daarom ook een goede start wil maken. Aanvankelijk hoopte de organisatie dat de banner uit baldadigheid of als geintje weggenomen was. Ze plaatsten een oproep op Facebook met het verzoek de banner terug te hangen.

De banner is niet terug. De organisatie van het ZLF heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van de banner. Diefstal is geen geintje meer maar een ernstig misdrijf. Als je een gestolen goed in je bezit hebt maak je jezelf schuldig aan heling. Ook dit is een ernstig misdrijf.

Wijkagenten Clarence Pielaat en Jordy Dresen roepen getuigen op om zich te melden. Als u weet wie de banner weggenomen heeft of informatie heeft over de verblijfplaats van de banner horen we het graag.

Als u de informatie liever anoniem wilt geven kan dit ook via Misdaad Anoniem.

Nog even voor de persoon/personen die de banner weggenomen heeft/hebben: dit is je laatste kans om hem terug te hangen of om de banner bij de organisatie of politie in te leveren.

Bron: Facebook Politie Echt

Jij bent of was erbij?! (Social) Media tips?!

Upload foto Embed (social) media

This field is required

Sleep hier je bestanden heen

of

You don't have javascript enabled. Media upload is not possible.

Plaats foto vanaf een URL

Maximale upload grootte: 16 MB.

Processing...

This field is required

Bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=U-1V7Ht0oSQ

Ondersteund:

Processing...

Altijd al verslaggever willen zijn?! Op de website LimburgTube.nl maak JIJ namelijk het nieuws. Je hebt nog foto’s, video’s of social media tips van/over bovenstaand item?! Voeg deze dan via het formulier hierboven eenvoudig toe aan dit bericht?! Deze interactie maakt LimburgTube.nl immers uniek en helemaal vóór en dóór Limburgers. Wij geven zo iedereen de kans op een eigen stem in de media OF plaats hier jouw eigen 'Limburg' bericht!

2
BoosBoos
0
LikeLike
0
LolLol
0
GeweldigGeweldig
0
VerbluftVerbluft
0
SchaamteSchaamte
0
VerdrietigVerdrietig
0
StrontStront
Bedankt voor je stem!

Reageer op dit bericht via:

Geef een reactie

Loading…

Reacties

reacties

Vier potten met hennepplanten in tuin vernietigd

Zesde drugspand Simpelveld gesloten