André Rieu over miljoenenverlies: 'Heb één wapen!' Bron Youtube Telegraaf.

38 reacties

  1. Ik snap niet waarom mensen zeuren. Nederland wilt dit. Het volk heeft in maart gestemd voor meer lockdowns, meer verdeeldheid, meer macht naar de staat, meer klimaatplannen, minder koopkracht, hogere belastingen enz. Dit wilt Nederland. Hiervoor hebben ze gestemd.

  2. Persoonlijk heb ik niks met de muziek van Andre Rieu.Wat ik wel waardeer is het concept en de muziek met alles daar om heen brengt.Voor zover ik kan inschatten is hij een goede man en maar liefst 72 jaar.Wat ik hem gun is dat hij nog weer kan knallen in de toekomst voor zolang hij er nog zin in heeft.Sterkte goede hoop en kracht voor deze Baas

  3. Ik kom uit Maastricht en kan rustig zeggen dat andre Rieu de meest arrogante kwal is die hier rondloopt. Voorbeeld : hij is op een terras op het vrijthof koffie gaan drinken en hij heeft daar gezeik lopen maken dat hij die moest betalen aangezien hij vond dat de terrassen op het vrijthof genoeg verdiende dankzij hem. 🤡🤡🤡

  4. Dit is het beleid waar jullie voor gekozen hebben! Dit waren jullie leiders de vvd d66, nu niet gaan zeuren over de ondernemers enz enz. Jullie hebben slaafs toegekeken hoe ons demissionair kabinet langzaamaan en planmatig alles kapot hebben laten gaan wat ons lief was. Dankjulliewel!

  5. We weten natuurlijk wel hoe het werkt, als iets failliet gaat is het zijn BV, hijzelf blijft natuurlijk lekker zwemmen in het geld. Maar aangezien de overheid met geld smijt, en deze miljonair honderdduizenden euros toe stopt, hoeven we ons over een failliet van de BV ook geen zorgen te maken.

Geef een reactie