in

Bevrijdingsfestival Heerlen 2017

Op vrijdag 5 mei 2017 viert ook Heerlen de vrijheid met de vierde editie van haar eigen Bevrijdingsfestival: twee podia boordevol live- en electronische muziek op het Pancratiusplein-Zuid. En dat helemaal gratis toegankelijk! Vandaag zijn Call It Off, Darlyn, De Nachtdienst, Lapschwanz en The Ten Bells toegevoegd aan het programma. Eerder waren Son Mieux, Jaya The Cat en YAYAYA al aangekondigd.

De Nachtdienst brengt een opwindende cocktail van hiphop, jazz en soul. De enerverende live-shows zijn gevuld met struikelbeats en ontwrichtende akkoorden. De Eindhovense band Call It Off speelt poppunk met catchy hooks en een hoge dosis energie. Vuisten in de lucht en ‘scream your heart out’! Darlyn brengt een rauwe, rootsy sound met meerstemmige zang. De band ging buiten onze landsgrenzen al viral dankzij het nummer ‘Stepping Stone’. Uit onze eigen regio komen twee finalisten van bandwedstrijd Nu Of Nooit: winnaar The Ten Bells, “Vuige dansbare rock met catchy riffs”, en ons eigen Heerlense Lapschwanz dat natuurlijk niet in één hokje te vangen is: een crossoverband die knalt als een malle. Naast deze vijf bands zullen ook Son Mieux, Jaya The Cat en YAYAYA te bewonderen zijn op het Pancratiusplein Zuid..

Zorg dus dat je erbij bent op 5 mei! Nodig je vrienden uit om samen de vrijheid te vieren: http://bit.ly/2kqn5eh | Meer info over het programma: http://bit.ly/2kLdwad

Vrijdag 10 februari is het Warmetruiendag.

Honderden geiten gered uit brandende stal in Leveroy