Hoenshuis728
Home 112 Vrouw (61) lag 3 uur vastgebonden op bed na overval in woning Milsbeek

Vrouw (61) lag 3 uur vastgebonden op bed na overval in woning Milsbeek

0
0

MILSBEEK – Twee overvallers hebben dinsdagavond een woning aan de Helweg in Milsbeek overvallen. De 61-jarige bewoonster werd bij de overval vastgebonden op haar bed. De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over een overval op een woning aan de Helweg dinsdagavond. De recherche is een onderzoek gestart.

Rond 03.00 uur trof de bewoner bij thuiskomst zijn partner in de eigen woning aan. Uit eerste onderzoek is duidelijk dat rond 24.00 uur dinsdagavond twee onbekende mannen in donkere kleding toegang kregen tot de woning. Zij hebben de bewoonster overmeesterd en vervolgens geld en sieraden weggenomen. Daarna zijn ze er in onbekende richting vandoor gegaan en lieten het slachtoffer achter in de woning. Het slachtoffer heeft ter plaatse een medische controle gekregen van ambulancepersoneel.

Onderzoek
Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn afgelopen nacht gestart met een sporenonderzoek in en rondom de woning aan de Helweg. Daarnaast zal er door agenten in de loop van de woensdag een buurtonderzoek worden gehouden.


Getuigenoproep

De politie zoekt daarnaast in het bijzonder getuigen die meer informatie kunnen geven over de twee onbekende mannen die rond 23.00 uur dinsdagavond de woning betraden. Wellicht hebben getuigen rond dit tijdstip bijzonderheden opgemerkt aan de Helweg, die van belang kunnen zijn voor het politieonderzoek. Zij kunnen zich melden via 0900 – 88 44 of indien gewenst anoniem via 0800 – 7000.