Promoot en deel jouw social/online Youtube, Facebook of Vimeo video op LimburgTube.nl

Een internetvideo is een aantrekkelijk middel om op een snelle en overtuigende manier boodschappen over te brengen. Online video is momenteel het snelst groeiende communicatiemiddel op internet. Maar een video die niet, of niet voldoende bekeken wordt is zonde van de investering en of tijd. Goede videomarketing is daarom essentieel.

  Jouw social Limburg video wordt (nog) beter bekeken!

  Via onze videoportaal LimburgTube.nl en onze ‘social media channels’ kunnen wij ervoor zorgen dat uw ‘Limburg’ video (nog) beter bekeken gaat worden. Op LimburgTube.nl krijg de bezoeker een compleet overzicht van de laatste en beste Limburg video’s in de diverse categorieën en regio’s. Door dit actueel, ruim en duidelijk aanbod van ‘Limburg’ video’s wordt ook uw video steeds extra onder de aandacht gebracht binnen de categorie gerelateerde video’s. Ook wordt uw video regelmatig aangekondigd in onze regionale ‘social media channels’.

  Het plaatsen en promoten van uw online lifestyle (Youtube, Vimeo en Facebook) videoclip op Limburgtube.nl is voor non-profit organisaties geheel GRATIS.

  Voorwaarden voor het delen van video’s van Youtube, Facebook of Vimeo:

  1. De video moet door u zelf zijn gemaakt en moet betrekking hebben op Limburg!
  2. De video moet enige entertainment/nieuws -waarde hebben!
  3. De video mag niet ouder zijn dan 30 dagen! (Uitgesloten commerciële video’s!)
  4. De redactie van VideoToday.nl mag aangeboden video’s weigeren zonder hiervoor een reden op te geven.

  [v_submit_button bg=”” color=”” bg_hover=”” color_hover=”” tags=””] DEEL EN PROMOOT JOUW ONLINE VIDEO! [/v_submit_button]

  LET OP! Promoten van uw  ‘COMMERCIËLE video(’s)!
  Voor het promoten en plaatsen van uw commerciële video’s geldt een tarief van € 80,- per maand. (Minimale afname is 1 maand!)
  Hiervoor ontvangt u een eigen video-pagina en wordt uw video herhaaldelijk aangekondigd in de speciale ‘aanbevolen –lijst’ onder iedere pagina op LimburgTube.nl. Natuurlijk worden er geen commercials bij uw video geplaatst! Verder worden er in de video-omschrijving diverse URL’s naar uw eigen website ingesloten en wordt uw video regelmatig aangekondigd op onze ‘social media channels! Het is ook mogelijk om uw commerciële video’s voor non-commerciële video’s te plaatsen! Meer info klik hier!