Hoenshuis728
Home Over

Over

Over LimburgTube.nl

LimburgTube.nl is een uitgave van Lifestyle WebTV BV. In samenwerking met ‘Stichting Limburg Media Promotion’ (SLMP) . De ‘Stichting Limburg Media Promotion’ heeft ten doel het promoten van de provincie Limburg door het verspreiden, delen, bekendmaken en optimaliseren van alle aan Limburg gerelateerde online (multi)media van Limburgse instellingen, organisaties, verenigingen, ondernemingen, publieke omroepen en overheidsinstanties.

Een kanaal alle video’s!

Op de website LimburgTube.nl geven we dagelijks een duidelijk overzicht van de beste online video’s geschikt voor alle schermresoluties (smartphones, tablets, laptop en/of PC). Door de aangeboden regionale (video) content per tijdstip en/of categorie in te delen, krijgt de bezoeker snel en duidelijk het meest volledige overzicht van de belangrijkste, leukste en/of spannendste video’s uit/van zijn regio en/of interessegebied.

LimburgTube.nl verzorgt uw complete online video presentatie!

Naast bovenstaande overzicht maakt Lifestyle WebTV BV ook eigen online video reportages voor LimburgTube.nl. Dit zijn naast nieuws, lifestyle en informatieve -video’s ook bedrijfsvideo’s, commercials en vlogs.
Dus, heeft u in 2017 een evenement, presentatie, opening of een open dag? Dan willen wij dat graag zo snel mogelijk van u weten?!

Regionaal adverteren

LimburgTube.nl is ook een uniek regionaal videoplatform voor het promoten van uw merk & organisatie! Adverteren op LimburgTube.nl is mogelijk door middel van het plaatsen van banners of video-commercials. Binnen ons platform heeft u de mogelijkheid om uw reclameboodschap (Banner & videocommercial) doelgericht te tonen. U kunt uw banner of video-commercial bijvoorbeeld alleen tonen bij dé videoberichten van uw regio of branche.

Like onze Facebookpagina en win een volledig verzorgde bedrijfsvideo!

Like onze nieuwe LimburgTube.nl Facebook pagina en maak kans op een volledig verzorgde bedrijfsvideo t.w.v. 900,- Euro!