Wie heeft mevrouw Ansems nog gezien of gesproken nadat ze maandagmiddag in de omgeving van haar woning was?

Op donderdagochtend 26 januari 2017 wordt omstreeks 09.30 uur het levenloze lichaam gevonden van Rini Ansems (82). Ze wordt door agenten onder verdachte omstandigheden gevonden in haar woning aan de Sluizerbank in Maastricht.

Misdrijf
Rini Ansems was al enkele dagen niet gezien en deed ook niet open voor haar gebruikelijke afspraak met haar hulp. Vanwege deze verdachte omstandigheden start de politie meteen met een grootschalig onderzoek. Al snel wordt bevestigd dat Rini slachtoffer van een misdrijf is.

Getuigen
De Sluizerbank is een straat in een kleine woonwijk aan de zuidwest-rand van Maastricht, hemelsbreed 500 meter van de Belgische grens. Het is een hele rustige buurt, waar de huizen vrij dicht op elkaar staan. Toch heeft niemand tot nu toe kunnen vertellen wie het huis van mevrouw Ansems afgelopen week is binnengedrongen of wanneer dat is gebeurd.

Laatste dagen
Er is inmiddels vastgesteld dat mevrouw Ansems maandag 23 januari, rond 15.30 uur voor het laatst is gezien toen ze een praatje maakte met omwonenden in de buurt van haar woning. De politie wil heel graag vaststellen wie haar binnen die periode van drie dagen wellicht nog heeft gezien of gesproken.

Meer info: Opsporing Verzocht

Meer uit/over deze regio of dit item: